Van Gansewinkel Nederland B.V.

Van Gansewinkel Nederland B.V.


Loodijk 24
1243 JB 's-Graveland

0800 - 0130
Bezoek website
Dienstverlening

Van uw bedrijfsafval maken wij graag iets moois. Dat start met zoveel mogelijk gescheiden inzameling aan de bron. Hiervoor biedt Van Gansewinkel verschillende diensten en afvalcontainers.

Kies hieronder het onderwerp waar u meer over wilt weten:

 

Afvalcontainers Gescheiden inzameling van bedrijfsafval start met de keuze van een geschikte afvalcontainer. Wij hebben een breed scala aan inzamelmiddelen en afvalcontainers in assortiment. Hiermee hebben wij altijd een oplossing die past bij het bedrijfsafval dat bij u vrijkomt.

Meer informatie over onze afvalcontainers   

 
Gevaarlijk afval Elk bedrijf produceert gevaarlijk afval. Van kleine tot grote hoeveelheden en in vele verschillende categorieën en stromen. Van Gansewinkel heeft voor elke gevaarlijke afvalstroom de passende oplossing.

Meer informatie over gevaarlijk afval   

 
Vertrouwelijke vernietiging Heeft u wel eens nagedacht wat er kan gebeuren als uw vertrouwelijke bedrijfsgegevens zo maar op straat komen te liggen? Dankzij ons Destra Data concept kunt u dat voorkomen.

Meer informatie over vertrouwelijke vernietiging   

 
Reinigingsdiensten In iedere organisatie en op elk terrein ontstaat vervuiling. Van Gansewinkel heeft uiteenlopende oplossingen voor het schoonhouden van installaties, terreinen en wegen.

Meer informatie over reinigingsdiensten