Erik Oerlemans makelaardij

Erik Oerlemans makelaardij


Simon van Collemstraat 192
1325 RR Almere

036 - 537 68 87
Bezoek website

              

Wie en wat is Erik Oerlemans NVM makelaardij? Ons kantoor is afwijkend van opzet in vergelijking met de meeste kantoren die u kent. Het is een klein en daardoor persoonlijk tweemanskantoor opgezet en bemand door Erik Oerlemans en Rene Mahieu

Aangezien het gaat om een tweemanskantoor zal ik eerst mijzelf voorstellen; Erik Oerlemans; Sinds 1985 ben ik werkzaam in de makelaardij. In 1990 ben ik beeïdigd als makelaar. In de achterliggende periode heb ik voor een aantal vooraanstaande en grote makelaarskantoren gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de meest uitlopende takken van de makelaardij. Echter vond ik dat deze kantoren te ver weg stonden van de klant. Rene Mahieu; al 7 jaar ben ik zijdelings betrokken geweest bij de makelaardij. Dat beviel mij zo goed dat ik begin dit jaar volledig inzet voor onze klanten en kantoor. Uiteraard eerst nadat ik mijn makelaarsopleiding afgerond had.

Wat zijn de voordelen voor u van een klein kantoor:
 

  • Wij staan persoonlijk in voor uitgebreide en persoonlijke begeleiding bij het aankopen en verkopen van woningen. U heeft alleen contact met de NVM makelaar, een verkooptraject wordt dus niet overgenomen door mogelijk minder deskundige medewerkers.
  • Flexibiliteit. Afspraken worden gemaakt bij de klanten thuis, u hoeft dus niet meer voor een afspraak naar het makelaarskantoor.
  • Ook buiten reguliere kantooruren zijn afspraken mogelijk, zodat u geen vrije dagen hoeft op te nemen.
  • Een klein kantoor heeft minder vaste lasten, hierdoor kan worden volstaan met minder verkoopopdrachten. Er kan dus meer aandacht worden besteed aan minder opdrachten. Dit is een waarborg voor meer persoonlijke begeleiding.Dit laatste is een zeer bewuste keus van ons geweest bij de start van dit kantoor. Ons te onderscheiden in de kwaliteit van dienstverlening. Contact met opdrachtgevers is namelijk voor ons een doorslaggevende factor geweest bij de beroepskeuze als makelaar.