Almerekoi.nl

Almerekoi.nl


Apolloweg 174
8239 DB Lelystad

06 - 1954 80 85

Bezoek website

Almerekoi v.o.f. is leverancier en adviseur op het gebied van Japanse Koi, Vijvers, Filtersystemen, Vijver toebehoren, PVC producten en Aquarium producten. Ook kunt u bij ons terecht voor het Akwaline aquarium en terrarium decoratie assortiment.

Onze online producten zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar. Mocht uw product onverhoopt toch niet meer op voorraad zijn, dan hebben wij deze over het algemeen zeer snel in huis.

Almerekoi levert uitsluitend visvoeders van de hoogste kwaliteit. Leverancier van o.a.: Probites, Hikari, Takazumi, Yamato, Medicarp en StarBites.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelde producten af te halen in Lelystad (binnen onze openingstijden) of op afspraak in Almere. Natuurlijk kunt u uw bestelling ook aan u laten verzenden/bezorgen. Kijkt u voor meer verzend en retouneren informatie op “Verzenden & Retouneren.

Voor vijverbenodigdheden zoals; Schepnetten in div. afmetingen, Koisokken, meet/behandelbakken, koibowls, bent u bij Almerekoi ook aan het goede adres.

Voorraad Magazijn Lelystad