Hoorn Tegelzetbedrijf & Tegelshowroom

Hoorn Tegelzetbedrijf & Tegelshowroom


Bolderweg 72
8243 RD Lelystad

0320 - 258 390

Bezoek website

Onze showroom is gevestigd naast Badenland, een importeur van buitenspa‘s, baden, sauna‘s, stoom- en douchecabines. Tevens zitten we vlakbij een vestiging van Woodpoint houtenvloeren. Deze combinatie van tegels/houtenvloeren en baden, douche- en stoomcabines is ideaal.

De moderne showroom van vierhonderd vierkante meter over twee etages herbergt een grote collectie wand- en vloertegels van gerenommeerde merken (ook grootformaat tegels). Ook voor verschillende natuursteensoorten bent U bij ons op het goede adres. Op de begane grond zijn tevens toiletten en een kinderhoek met televisie aanwezig. Doordat wij inmiddels veel ervaring hebben met het zetten van tegels, kunt u bij ons rekenen op een goed totaaladvies: zowel over de tegels als het leggen.

Tegelshowroom Hoorn verzorgt vloeren, keukens, toiletten, en badkamers. De tegelzetwerkzaamheden worden door ons zelf gedaan, maar andere zaken laat we over aan gespecialiseerde bedrijven. Zo werken we samen met elektriciens, loodgieters, vloerverwarmingbedrijven, een dekvloerenbedrijf en kitters, dit maakt uw totale verbouwing compleet.

Pand Tegelshowroom Bezoekje thuis
Service staat bij ons hoog in het vaandel. We regelen altijd een bezoek thuis om de situatie terplekke te bekijken. Behalve de showroom beschikken wij ook nog over een groothandel in tegelmaterialen, zoals vloerlijmen, pastalijmen en voegen. Deze is gevestigd in de ruimte naast de showroom. Veel onderaannemers staan al genoteerd als vaste klant. Ook als particulier kunt u bij ons tegelmaterialen kopen voor een gunstige prijs.

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur