De Groot Installatiegroep B.V

De Groot Installatiegroep B.V


Schroefstraat 25
8223 EC Lelystad

0320 - 242 242

Bezoek website

De grote kracht van De Groot Installatiegroep ligt in de veelzijdigheid en kwaliteit van diensten die wij u onder één dak aanbieden. Voor u als klant heeft dit grote voordelen. U kunt diverse installatiewerkzaamheden uitbesteden aan één bedrijf, in plaats van aan verschillende subcontractors.

Alle vestigingen van De Groot Installatiegroep beschikken over een of meer eigen deskundige ontwerp- en werkvoorbereidingafdelingen. Op deze afdelingen werken vakbekwame en goed geschoolde medewerkers. Tijdens de ontwerpfase geven zij gehoor aan al uw wensen. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring in de installatietechniek.

De ontwerpen van De Groot Installatiegroep houden rekening met de exploitatiekosten, de eisen van laag energieverbruik en milieuvriendelijkheid die aan een technische installatie worden gesteld.

Tijdens de uitvoering van het project overlegt u met uw persoonlijke projectleider van De Groot Installatiegroep die uw wensen centraal stelt. Deze projectleider heeft een antwoord op al uw vragen en houdt u op de hoogte van de voortgang van alle installatietechnische werkzaamheden.