AST Car Technics

AST Car Technics


Tjalk 2301
8232 LR Lelystad

0320 - 253 135

Bezoek website
AST Car Technics verzorgdt inbouw van audiosystemen, navigatie-appratuur, radardetectie, alarm-en beveiligings installaties, ritregistratiesystemen, tracking- en tracingproducten en bedrijfswageninrichting. Bij ons vindt u een omvangrijk assortiment auto electronica. U kunt bij ons terecht voor allerlei zaken en tevens ook voor volledige bedrijfswagen inrichting zoals u dat wilt.

Op onze website en in de winkels willen wij u graag helpen om de juiste keuze te maken. Als eerste vereiste willen we top kwaliteit. Daarom hebben we een eerste selectie uit het enorme aanbod van autoaccessoires en elektronica gemaakt, dat maakt het overzichtelijker voor u en de keuze wordt daardoor eenvoudiger.

Daarom hebben we het 3 keuze concept bedacht.Onze winkel biedt een groter assortiment en u bent dan ook van harte welkom om u geheel vrijblijvend te laten adviseren.

AST Car Technics is de specialist in: * Autonavigatie * Autoradio * Beeldschermen * Bedrijfswageninrichting * Speakers en versterkers * Bagage boxen en dragers * Kinderveiligheid * Onderhoud * Telecom * Velgen en banden * Voertuigbeveiliging

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 8.30 tot 18.00 uur
Zaterdag: 9.30 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten