FIBRE Concepts

FIBRE Concepts


Neonweg 202
1362 AE Almere

036 - 820 02 25
Bezoek website
Fibre Concepts is specialist in de productie van stropdassen, shawls, mode accessoires, custom-made bedrijfskleding en promotionele textiel, U kunnen bieden.

Fibre Concepts is niet op de consumentenmarkt gericht, maar richt zijn activiteiten op de "business to business" markt, waaronder het GWB in herenmode, herenmode speciaalzaken en leveranciers in bedrijfskleding en promotionele textiel.

Door joint ventures met een groot aantal weverijen en productielocaties in Europa en Azie is flexibiliteit en service onze kracht en kunnen wij U een totaalconcept bieden welke in alle opzichten aan te passen is op uw organisatie.

Iedere klant is gelijk. Ook met kleine aantallen willen wij u graag van dienst zijn. Speciaal daarvoor bieden wij U een zeer uitgebreid maar uitgebalanceerd Never Out of Stock (N.O.S.) assortiment in stropdassen met bijpassende damesshawls, manchetknopen, pouchette, vlinderstrikken en zelfstrikkers. Neem een kijkje onder de button producten, hier vindt U een foto-impressie van ons gehele N.O.S. assortiment.

Onder de button visie leest U waar Fibre Concepts voor staat. Bent U benieuwd naar wat Fibre Concepts voor U kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag te woord.