Advocatenkantoor Tang

Advocatenkantoor TangAlmere - stad

036 - 524 61 56

Bezoek website
Advocatenkantoor Tang, hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Geen gouden knoppen kantoor maar de advocaat die op locatie bereikbaar is en ook naar u toe kan komen. Hierdoor kunnen wij lage en ook vaste tarieven hanteren zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Daarnaast wordt de mogelijkheid van gesubsidieerde rechtsbijstand met u besproken

Advocatenkantoor Tang opgericht door mr. S. (Sonja) Tang. Zij heeft rechten gestudeerd aan de UVA en is in 2005 afgestudeerd. Na haar studie is zij werkzaam geweest als jurist bij een rechtsbijstandverzekeraar en inmiddels is zij al 4 jaar werkzaam als advocaat op het gebied van personen- en familierecht en arbeidsrecht.


Sonja Tang vindt de bovengenoemde rechtsgebieden met name leuk om het persoonlijke contact dat zij hierin heeft met de cliënten en de hulp zij kan bieden in vaak emotionele tijden. In de behandeling van haar zaken zoekt zij altijd naar de beste oplossing voor haar cliënt.


Meestal begint dit bij het zoeken naar een onderlinge oplossing, maar wanneer nodig wordt een procedure niet geschroomd. Het gaat erom dat de juridische problemen op een goede wijze worden opgelost.


Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek op telefoonnummer 036- 524 61 56 of per biref.

Advocatenkantoor Tang
Postbus 30379
1303 AJ Almere