VH Zonwering & Rolluiken

VH Zonwering & Rolluiken


Kolkweg 2036
8243 PN Lelystad

0320 - 411 312

Bezoek website
VH Zonwering & Rolluiken is een jong en gemotiveerd bedrijf dat al veel tevreden klanten heeft in Lelystad, Dronten en Almere. De ontvangst in onze ruim opgezette showroom is een fijne binnenkomer. Deskundig personeel dat veel aandacht heeft voor al uw wensen. Of dat nu is op het gebied van buitenzonwering, insektenwerende producten of raambekleding, er is veel keus in productsoort en kleur. 

Op de begane grond hangt de buitenzonwering en kunt u de insektenwerende producten bekijken. Op de eerste verdieping staat de raambekleding fraai opgesteld.
 
Uw zonwering, of dit nu een knikarmscherm, uitvalscherm, rolluik of een screen is of zelfs een combinatie van al deze producten, kan op vele manieren worden bediend. Van handbediening tot volledig geautomatiseerd. Afhankelijk van uw wensen en budget kunt u in overleg met VH Zonwering & Rolluiken bepalen wat de meest geschikte bediening is voor u.

Onze leveranciers van zowel de buitenzonwering als de binnenzonwering zijn al meer dan 30 jaar actief in Nederland en vormen dus een solide basis voor ons bedrijf.

Ons montageteam bestaat uit monteurs die VCA gecertificeerd zijn en zeer ervaren en bekwaam zijn in het monteren van al onze producten.

Voor een compleet overzicht en een gedegen advies verwijzen wij u graag naar onze showroom of u kunt alvast een kijkje nemen op onze website www.vhzonwering.nl

Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur. Zijn onze werktijden ook uw werktijden? Wij doen onze deuren ook open op een voor u geschikt tijdstip! Desgewenst komen wij ook bij u thuis op bezoek.