Mega-Des Plaagdierbeheersing

Mega-Des Plaagdierbeheersing


Artemisweg 105
8239 DD Lelystad

0320 - 286 900

Bezoek website

Mega-Des Plaagdierbeheersing.
Met al meer dan 25 jaar ervaring in het voorkomen en bestrijden van plaagdieren, mag Mega-Des zich tot de top benoemen van Nederland!

Wij zijn klein begonnen in Emmeloord en momenteel uitgegroeid tot de grootste in Flevoland. Dit omdat wij op deskundige wijze adviseren, voorkomen en plaagdieren bestrijden voor bedrijven, instellingen en particulieren door HEEL NEDERLAND!!

Mega-Des is gespecialiseerd in:
Plaagdierbeheersing.
Houtverduurzaming.
Vogelwering.

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een Vakbekwaamheidsdiploma, (CPMV) een wettelijke eis sinds 1 oktober 2000.  Daarnaast beschikken zij over een HACCP certificaat zodat de hygiene en kwaliteit bij u altijd op een hoog niveau blijft.
Bovendien hebben onze medewerkers een VCA certificaat zodat veiligheid tijdens werkzaamheden een vanzelfsprekende zaak is!

We zullen u niet overstelpen met kreten als "ervaren, betrouwbaar en vakkundig" en evenmin lastigvallen met leuzen als "flexibel, snel en punctueel".
We weten immers als geen ander dat de kritische opdrachtgever van deze tijd deze kwalificaties als minimale vanzelfsprekendheid beschouwt!