Boerderij Langerlust

Boerderij Langerlust


Provincialeweg 24
1108 AB Amsterdam Zuidoost

020 - 342 04 40

Bezoek website

Boerderij Langerlust ligt in de prachtige omgeving van de Gaasp, tussen Amsterdam en Driemond. De ambiance van de mooie boerderij geeft een congres, feest, vergadering of bruiloft een speciale sfeer. Brasserie Het Koetshuis met haar vele terrassen is dé locatie voor een heerlijke lunch of diner.

Sfeervol vergaderen, idyllisch trouwen of gewoon lekker eten doe je bij Boerderij Langerlust, een onthaastplek aan de Gaasperplas. Een unieke plek voor Amsterdam, midden in de natuur, omgeven door weilanden en tuinen.

Meer informatie of reserveren?

Onze medewerkers staan u graag te woord. We denken graag met u mee als u een speciaal evenement in gedachten heeft. Bel voor meer informatie 020 – 34 20 440 of kijk op onze website www.langerlust.nl

 

 

      Vergaderlokatie/ congres of conferentieoord

Boerderij Langerlust:Zalen met sfeer

Het congrescentrum is een uitstekende locatie voor vergaderingen, workshops, trainingen of productpresentaties. Het biedt een grote verscheidenheid aan zalen, geschikt van tien tot 180 personen. De Rozen-, Vlinder-, Bomen-, Vogel- en Ooievaarzaal hebben allemaal een eigen sfeer. De zalen zijn apart of gezamenlijk te huur. Langerlust is een ideale locatie voor evenementen waarbij u meerdere zalen wilt gebruiken. Tevens bieden wij een ruime keuze aan arrangementen. Wilt u uw vergadering afsluiten met een borrel of een diner? Dat kan, bij mooi weer op ons terras! Meer informatie of reserveren? Onze medewerkers staan u graag te woord. Bel voor meer informatie 020 – 34 20 440 of kijk op onze website www.langerlust.nl

 

Trouw- en feestlokatie:

Boerderij Langerlust: unieke trouwlokatie

Boerderij Langerlust beschikt over verschillende feestzalen, waaronder een grote zaal waar voor zo'n 180 mensen een geweldig feest georganiseerd kan worden. Dat kan een trouwfeest zijn, omdat Boerderij Langerlust een officiële trouwlocatie is, maar ook een bedrijfsfeest, familiereünie of jubileum. 

Meer informatie of reserveren?

Onze medewerkers staan u graag te woord. We denken graag met u mee als u een speciaal evenement in gedachten heeft. Bel voor meer informatie 020 – 34 20 440 of kijk op onze website www.langerlust.nl

 

      Brasserie Het Koetshuis

In Het Koetshuis van Boerderij Langerlust kunt u zes dagen per week (dinsdag tot en met zondag) terecht voor koffie met zelfgemaakte appeltaart, een drankje, een ontspannen lunch of een goed diner. De brasserie heeft haar authentieke stijl behouden. De brasserie is geschikt voor een (zakelijke) lunch, die met mooi weer op het terras geserveerd kan worden.

In de brasserie serveren wij wekelijks een wisselend drie gangen menu. Op onze lunch- en dinerkaart vindt u dagverse gerechten waaronder een grote verscheidenheid aan salades en plates. Onze menukaart is seizoensgebonden en wisselt iedere twee maanden. De wijnen die in Brasserie Het Koetshuis geserveerd worden zijn van biologische oorsprong. Wilt u met meerdere personen bij ons eten? Informeer dan naar de mogelijkheden van een sfeervolle high tea, brunch, koffietafel of barbecue.

Bel voor meer informatie 020 – 34 20 440 of kijk op onze website www.langerlust.nl